За нас

Кои сме ние в Ресторант Телец?

Беше толкова отдавна, когато започнахме работа по заведенията – ние, Мима и Цеци. С годините натрупахме солиден опит в предлагането на качество – и на храната, и на обслужването. Работили сме в едни от най-престижните ресторанти в София – Табиет, Талисман, Българка, Крим и др. Докато един ден не решихме да сбъднем нашата мечта и да отворим наш собствен.

Много от вас ни познават от нашата Бирария Телец в Обеля. От известно време вече преместихме заведението на по-централно място – до Метростанция Обеля (бивши Пица Премиум и Феникс) и се прекръстихме на Ресторант Телец.

На нас може да разчитате за вашето семейно или фирмено събитие, за кетъринг, както и да се забавлявате вечер с приятели – вкусна храна, добра музика и голяма веселба. Разполагаме с лятна градина до 80 места и вътрешни зали с общо до 70 места, разпределени на 60 + 10, където да настаните вашите гости. 

Свържете се с нас за резервация на тел. 0896 89 44 82 за вашия семеен празник, рожден ден или фирмено събитие. Гарантирано ще останете доволни и ще разказвате на приятелите си за нас.

За нас 1
За нас 2
За нас 3
За нас 4

Можете да хапнете при нас или да поръчате за вкъщи и да вземете готовата храна